Blog Love – Länka Vidare

Psst: Vill du vara med i min länklista här på bloggen så scrolla längst ner och följ instruktionerna.

Tanken bakom ”Blog Love – Länka Vidare”

Tanken bakom ”Blog Love – Länka Vidare” är att sprida positiv energi, peppa och stärka andra bloggare. Är nämligen så trött på allt näthat som florerar i bloggsfären och kände att jag vill jobba aktivt med att sprida mer kärlek istället. För vem blir inte glad över att se positiva ord skrivna om sig? Och vem blir inte glad över att få sprida glädje?

Med Blog Love vill jag utmana dig till att sprida kärlek runt omkring dig via olika sociala medier. Så haka på du med! Som en liten extra bonus kommer jag att samla ihop alla som sprider ”Blog Love” och uppmärksamma er i ett inlägg här på Sockerrus ♥ Det innebär ju oxå att du kan sprida lite extra kärlek varje månad på ett eller annat sätt. Var bara noga med att kommentera här och skicka mig länken så att jag kan uppmärksamma er! :-) Låt oss tillsammans vända en negativ trend och starta en riktigt positiv sådan istället ♥

Blog Love - Länka Vidare

”Blog Love”-utmaningen, så här gör du:

Blogg

För dig med blogg, häng på trenden och sprid en massa bloggkärlek. Lägg exempelvis upp bilden (har nedanför) i ett inlägg, länka till ca 5 bloggar och skriv gärna några positiva ord om varför du gillar just de bloggarna. Var med och sprid kärlek helt enkelt, gör andra glada och stärk bandet mellan oss bloggare. OBS: Glöm inte att lämna en kommentar här nedan med en länk från inlägget så att jag kan lyfta fram dig och din blogg här på bloggen i ”Månadens Blog Love”

Instagram

För dig med Instagram, häng på trenden och skicka lite kärlek till några fantastiska människor du följer. Glöm inte att tagga bilden/inlägget #länkavidareOBS: Glöm inte att lämna en kommentar här nedan med en länk så att jag kan lyfta fram dig och din Instagram-sida här på bloggen i ”Månadens Blog Love”

Facebook

För dig med Facebooksida. Lägg upp bilden nedan på din Facebooksida, tagga exempelvis 5 favoriter och sprid en massa kärlek. OBS: Glöm inte att lämna en kommentar här nedan med en länk så att jag kan lyfta fram dig och din FB-sida här på bloggen i ”Månadens Blog Love”.

Månadens Blog Love

I början av varje månad så kommer jag att lägga ut ett inlägg här på bloggen där jag lyfter fram alla er som varit med i utmaningen månaden innan. För att lätt kunna hitta alla ”Månadens Blog Love”-inlägg så kommer jag att samla alla länkar under fliken med samma namn (HÄR).

Blog Love - Blogglista

Länka Vidare

Jag har gjort ett par bilder som man kan använda när man skriver om Blog Love på bloggar, Facebook och Instagram. Använd dem gärna. Glöm dock inte att länka tillbaka hit och lämna en kommentar så att jag kan lyfta fram dig i ”Månadens Blog Love”

Jag har även gjort en mindre bild som du kan lägga på din blogg. Tanken med den är att dina besökare ska kunna se att du är med i ett samarbete för att främja ett positivt bloggklimat. Att du är med och sprider lite extra kärlek & glädje. Det vore ju såklart jättekul om så många som möjligt är med. The more the merrier och desto mer länkkärlek mellan bloggar. Som tack för ditt deltagande lägger jag upp din blogg i min länklista♥. Skriv gärna en kommentar här om du lägger upp bilden så att jag inte missar det. Så lägger jag till din blogg i listan.

Du kan antingen spara en av bilderna, lägga den på bloggen och länka hit eller så kan du använda dig av html-koderna här nedan. Dubbelkolla gärna  att länken fungerar.

Bild 1. Blog Love - liten

Bild 2. Blog Love -Länka vidare x

Bild 3. Blog Love - stor

 

 

HTML-kod Bild 1:

<a title=”Blog Love – Länka Vidare” href=”http://sockerrus.se/blog-love-lanka-vidare/”><img style=”border: 0 none;” src=” http://sockerrus.se.preview.binero.se/wp-content/uploads/2013/04/Blog-Love1-e1365113229112.png ” border=”0″ alt=”Sockerrus” width=”200″ height=”80″ /></a>

HTML-kod Bild 2:

<a title=”Blog Love – Länka Vidare” href=”http://sockerrus.se/blog-love-lanka-vidare/”><img style=”border: 0 none;” src=” http://sockerrus.se.preview.binero.se/wp-content/uploads/2013/04/Blog-Love-Länka-vidare-x1-e1365112867621.png” border=”0″ alt=”Sockerrus” width=”270″ height=”150″ /></a>

 

HTML-kod Bild 3:

<a title=”Blog Love – Länka Vidare” href=”http://sockerrus.se/blog-love-lanka-vidare//”><img style=”border: 0 none;” src=” http://sockerrus.se.preview.binero.se/wp-content/uploads/2013/04/Blog-Love-e1365113086412.png” border=”0″ alt=”Sockerrus” width=”280″ height=”120″ /></a>

Skulle du behöva något annat mått på bild så lämna en kommentar så fixar jag det :-)

 

 ♥♥♥

 

 

 

 

 

 

33 thoughts on “Blog Love – Länka Vidare

 1. Har försökt att lägga in html koden men det vill inte funka det enda som händer är att det står sockerrus i sidospalten ingen bild. vet inte om det är jag som gör något fel.

 2. Hej!
  Jag har skrivit ett blogg inlägg om Blog Love i min blogg. Jag har däremot problem med att lägga in bilden i min sidopanel. Jag får bara en bildikon utan tänk eller bild. Har testat alla tre bildkoderna men det fungerar ej :(

  Mvh Magdalena

 3. Hej käraste och bästa sockerrus!
  Har lagt ut bilden blog love samt länkat bilden till denna sida.

  Tack för inspo och allt vackert du ger! Stor inspiration!

 4. Hej

  Älskar ditt sätt att tänka, har länkat din idé om Blog Love på min blogg. Fortsätt med det du gör! Älskar dina recept och alla bilder. Mums!

  Många varma hälsningar
  Raisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *